EnergiWatch

GE udskifter uheldsramte vinger

Der har været knas i vingeproduktionen hos amerikanske GE Wind.

Foto: GE

General Electric er begyndt at udskifte vingerne på flere møller i vindmølleparken Orangeville i staten New York, efter at flere møller har tabt vingerne. Det skriver branchesitet Renews.

Vingerne på GE's 1.6-100 møller bliver skiftet efter to tilfælde af fejl i november, der har betydet, at vingerne på møllerne er faldet af og faldet til jorden. Efter fejlene blev godt 1000 af de næsten 50 meter lange vinger undersøgt.

Amerikansk vindbyggeri slår rekord

Lindsay Theile, talsperson for GE, siger til Renews, at selskabet har foretaget en grundig undersøgelse i Orangeville og fundet få vinger, der skal udskiftes.

GE fastslår årsag til vingebrud

Mere fra EnergiWatch

RWE fordoblede omsætningen i første halvår

Den tyske energikæmpe fik holdt fast i de gode takter gennem årets første to kvartaler og opjusterer for året. Stop for russisk kulimport kommer dog til at give milliardtab, lyder det i regnskabet.

Opec venter lavere olieforbrug

Oliealliancen ser overskud på de globale oliemarkeder og forventer - i modsætning til IEA - et lavere forbrug over den kommende tid.

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs