EnergiWatch

Avis: Vestas' tidligere pressechef forlader selskabet

Endnu engang har en markant Vestas-profil måtte forlade selskabet.

Foto: Vestas

Efter fem udskiftninger af pressechefer på to år har Vestas' forrige pressechef, Jens Velling, forladt selskabet ved årsskiftet. Jens Velling, der var pressechef nummer fire på de to år, blev trukket tilbage for at hellige sig intern kommunikation og færdiggørelsen af årsrapporten for 2013. Han har nu forladt selskabet sammen med en mindre gruppe af andre ansatte i Vestas' presse- og kommunikationsafdeling, skriver borsen.dk.

Vestas skifter pressechef igen-igen  

"Det er korrekt. Den pågældende medarbejder fratrådte i forbindelse med en mindre afskedigelsesrunde i kommunikationsområdet i november," siger Michael Zarin, Vestas' femte pressechef på to år til borsen.dk.

Vestas flytter central person i Nørremark-sag

Mere fra EnergiWatch

Nature Energy-topchef spår massiv vækst efter ejerskifte

Med oliegiganten Shell som ny ejer er danske Nature Energy klar til at forsvare sin position som markedsleder, når det globale potentiale om tusind og atter tusindvis af biogasanlæg skal indfries, siger adm. direktør, Ole Hvelplund.

Topchef vil tilføje nye forretningsben til OK

Andelsejede OK har en stribe datterselskaber, der går udover den traditionelle brændstofforretning, som har været kernen i selskabet gennem mere end 100 år. Ny direktør fortæller, at selskabet ser på at tilføje nye forretningsben.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs