EnergiWatch

Vestas i ny lappeløsning på direktørpost

Vestas har stadig ikke fundet en permanent afløser til posten som chef for aktiviteterne i Centraleuropa.

Foto: Vestas

Vestas har endnu ikke fundet en permanent afløser på posten som direktør for selskabets aktiviteter i Centraleuropa.

Det sidste års tid har den tidligere Nordex-topchef Thomas Richterich ageret midlertidig afløser på direktørposten, men han har officielt sidste dag i Vestas i morgen tirsdag.

For at lukke hullet efter Richterich har Vestas udpeget Klaus Steen Mortensen som ny midlertidig afløser - foruden at han som hidtil skal passe jobbet som administrerende direktør for Vestas Nordeuropa.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Ifølge Vestas-pressechef Michael Zarin er der intet uventet i Richterichs afgang, idet det hele tiden var planen, at han blot dækkede ind midlertidigt.

"Vi er stadig processen med at finde en permanent afløser, og i mellemtiden vil Klaus Steen Mortensen, chef for de nordeuropæiske aktiviteter, midlertidigt også blive ansvarlig for Centraleuropa. At han i forvejen er i selskabet vil sikre en stor del kontinuitet," siger Michael Zarin.

/ritzau/FINANS

Vestas-aktionærer scorede 26 mia. i 2013

Vestas vinder ordre i Uruguay

Vindudvikler revser danske pensionskasser

Schouw-CEO: Tiden kommet til Vestas-exit

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs