EnergiWatch

Gamesa tegner stor rammeaftale i USA

Spanske Gamesa har scoret en amerikanske rammeaftale på 450 megawatt med EDPR.

Foto: gamesa

Det er ikke kun Vestas, der har gang i ordrerne i USA. Spanske Gamesa, der konkurrerer med den danske vindmølleproducent, har således indgået en rammeaftale på 450 megawatt (MW) med EDP Renovaveis i USA.

Ifølge aftalen, der omfatter op til 225 styk G114-2,0 MW-møller, skal disse leveres frem til og med 2016.

Det fremgår af en meddelelse fra Gamesa fra torsdag.

2013: Vestas og Gamesa førte an i vindfirmaers genopblomstring

Aftalen er den største af slagsen for Gamesas G114-2,0 MW-møller til dato, og aftalen udvider et allerede bredt samarbejde, hvor Gamesa hidtil har leveret møller til EDPR med en samlet kapacitet på mere end 1500 MW.

"Denne aftale styrker det længerevarende samarbejde med EDPR globalt og i Nordamerika. Samarbejdet med en højt agtet kunde demonstrerer Gamesa G114-models appel som en af de mest effektive vindmøller på markedet. Aftalen forstærker Gamesas tilstedeværelse i USA og demonstrerer vores position som teknologileder i den amerikanske vindkraftindustri," siger Borja Negro, der er administrerende direktør for Gamesas nordamerikanske forretning, i meddelelsen.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det "mirakler" at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs