EnergiWatch

Store julegaver til Vestas

Både lillejuleaften og juleaften kunne Vestas melde om store ordrer i Jordan og USA.

Foto: Vestas

Den danske vindmøllekoncern Vestas har haft en stærk jul. Lillejuleaften hentede Vestas en ordre på 38 V112-3.0 MW møller hjem i Jordan, og juleaftensdag - lige før danskerne satte sig til rette ved julebordet, kom det frem, at Vestas har hentet en ny ordre på 150 MW i USA med  et potentiale på op til 568 megawatt.

Ordren er til Texas i USA, og er den anden fra det amerikanske marked til Vestas på få dage. Den nye ordre skal leveres til et vindprojekt, kaldet Route 66, og møllerne skal stilles op nær Amarillo i Texas. Det forventes at blive i 2015.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs