EnergiWatch

LM lukker op for brasiliansk eventyr

Den danske vingeproducent LM Wind Power åbnede for nylig sin fabrik Brasilien, som ejes sammen med et brasiliansk selskab. Det er første gang, LM bruger et joint venture, men det var nødvendigt med en lokalpartner, fortæller selskabet.

Den 15. oktober var der fest i den brasilianske by Recife. I det industrielle havnekompleks Suape åbnede den danske vingeproducent LM Wind Power omsider sin brasilianske fabrik, som har været et år undervejs.

Når den 40,000 m2 store fabrik kører på 100 pct. vil den have 300 ansatte, som skal levere vinger til landets boomende vindindustri, der forventes at ligge på omkring 1.500-2.500 MW årligt i løbet af de næste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs