EnergiWatch

Gamesa vinder stor ordre i USA

Spanske Gamesa har vundet en ordre på 202 megawatt i USA.

Den spanske vindmølleproducent Gamesa har vundet en ordre til USA på 202 megawatt. Ordren er afgivet af Iberdrola, der har bestilt 101 møller af typen G97-2,0 megawatt til vindmølleprojektet Baffin i det sydlige Texas.

Det skriver Gamesa i en meddelelse.

Gamesa vinder amerikansk ordre

Der er planlagt levering af møllerne medio 2014, mens idriftsættelse ventes at ske i slutningen af næste år. Endnu mangle projektet dog en lokal regeringstilladelse, men det fremgår af meddelelsen, at Iberdrola er godt positioneret til at kunne bruge møllerne til andre projekter i USA.


/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs