EnergiWatch

Trofast Vestas-kunde opnår to elsalgsaftaler

En god Vestas-kunde i USA har netop indgået aftaler om salg af strøm fra to vindprojekter i den nordøstlige del af landet.

Foto: Vestas

Nye ordrer kan være på vej til Vestas i USA, hvor en af selskabets gode kunder, First Wind, har indgået aftaler om salg af strøm fra to vindprojekter i staten Maine på samlet 333 megawatt.

Det ene projekt går under navnet Oakfiled Wind og er på 147 megawatt. Det projekt er, som det tidligere har været fremme i medierne, godkendt til Vestas-møller af typen V112-3,0 MW.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Vindmølleparken fik ifølge Recharge News godkendelse i januar 2012, og konstruktion er påregnet til at begynde senere i år, mens der ventes idriftsættelse i 2015.

Det andet projekt er på 186 megawatt og hedder Bingham Wind. Her er der lagt op til anvendelse af 62 stk. 3,0 megawatt møller fra enten Vestas eller Siemens. Det fremgår af projektbeskrivelser på Maine-statens hjemmeside.

First Wind oplyser ifølge Recharge, at Bingham-projektet er i en fremskreden godkendelsesproces hos Maine Department of Environmental Protection.

/ritzau/FINANS

Suzlon forhandler salg af fabrik i USA

Vestas-kunde sikrer sig elsalgsaftale i USA

 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs