EnergiWatch

A2Sea: Havmøllemarkedet mister pusten

De kommende år bliver udfordrende for leverandører til vindmølleindustrien, forudser Jens Frederik Hansen, CEO for det danske vindmøllerederi A2Sea. Overkapacitet for installationsfartøjer er problematisk.

Foto: London Array

Vindmøllemarkedet har i de seneste år været garant for stærk vækst for flere leverandører i branchen og har ikke som andre været synderligt berørt at den økonomiske krise. Men det ser ikke nær så lukrativt ud frem mod 2016, forudser Jens Frederik Hansen, CEO for det danske vindmøllerederi A2Sea i selskabets nyhedsbrev.

"Det ser ud til, at vi skal til at igennem et hidtil uset tab af momentum, hvor aktører i branchen (offshore vind, red.) bliver nødt til at spænde livremmen ind og se på optimeringsmuligheder på tværs af industrien," skriver han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs