EnergiWatch

Biobrændsel dropper børsnotering

Trængslerne for biobrændstof-branchen fortsætter efter endnu en prestigefyldt børsnotering er opgivet.

Foto: European Community

Interessen for at investere i den hårdt presse biobrændstof-industri er så lav, at endnu en planlagt børsnotering nu er opgivet. Det er den amerikanske producent af biobrændstoffer, Coskata Inc., der efter lang betænkningstid opgiver at gå på børsen.

Novozymes får tiltrængt europæisk medvind

Planen var ellers, at Coskatas børsnotering skulle have indbragt selskabet, der er kapitalfondsejet, op mod 100 mio. dollar. I følge Coskatas skyldes den aflyste børsnotering, at de nuværende markedsforhold ikke er gode nok.

Coskata er nummer fire i rækken af amerikanske biobrændstof-selskaber, der inden for det seneste år har opgivet at gå på børsen. Coskata satte den planlagte børsnotering på standby allerede for et år siden, og har altså nu valgt helt at opgive projektet. Børsnoteringen skulle ellers have rejst tilstrækkeligt med penge til, at Coskata kunne have investeret i et anlæg, der skulle omdanne naturgas til ethanol, skriver Bloomberg.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Mere fra EnergiWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det "mirakler" at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs