EnergiWatch

GE vinder stor ordre i Australien

General Electric har nappet en 113 megawatt ordre i Australien.

Vestas-konkurrenten General Electric er løbet med en ordre på 113 megawatt til det australske vindmølleprojekt Boco Rock, som koster 350 mio. australske dollar at opføre. Selve møllekontrakten er ledsaget en 10-årige serviceaftale til en værdi af 50 mio. kr., skriver GE på sin hjemmeside.

Vestas-kunde vælger GE til nyt projekt

Den amerikanske producent opfører parken i samarbejde med infrastrukturselskabet Downer, og GE skal som led i aftalen levere 67 møller, fordelt mellem 58 stk. 1,7 megawatt-møller og ni 1,6 megawatt-møller.

GE ryster igen ledelsesposen 

Continental Wind Partners (CWP), som udvikler vindmølleparken, har arbejdet sammen med GE om projektet siden 2011, fremgår det endvidere af meddelelsen. CWP har dog i samme ombæring solgt projektet videre til Thailands Electricity Generation Public Company.

/ritzau/FINANS

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs