EnergiWatch

Vietnam tager vindskridt nummer to

Vietnam kobler første del af landets blot anden vindfarm op på det nationale elnet. Parken vil have en kapacitet på 99,2 MW, når den er helt færdig.

Foto: goldwind

I Vietnams Mekong-delta i den sydlige del af landet har energiselskabet Cong Ly Construction and Trading færdiggjort første fase Bac Lieu-vindparken og koblet den til det nationale elnet.

Recharge News skriver, at der er tale om ti turbiner på i alt 16 MW. Selskabet har investeret ca. 95 mio. dollar i den første fase af projektet, som vil have en produktionskapacitet på 56 GWh om året.

Når vindparken er helt færdig i juni 2014 vil den bestå af 62 1,6 MW-turbiner, leveret af amerikanske GE, og have en total kapacitet på 99,2 MW, som vil levere en forventet vindkraft på 320 GWh om året.

Belgisk developer får hjælp til stor vindpark i Kenya

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Kritik af ny tarifmodel: Kan resultere i færre brintanlæg

Better Energy og Brintbranchen kritiserer videreførelsen af rådighedstariffen for at spænde ben for brintanlæg. Udvikleren af ny tarifmodel, Dansk Energi, anerkender, at det kan ske, men man må ikke tage hensyn til enkelte projekters økonomi i udviklingen af tariffer, siger de.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs