Avis: Vestas-koryfæer bag ny milliardfond

Flere tidligere topspillere i Vestas får ledende roller i ny fond til vindinvesteringer, skriver Børsen.

En ny fond til vindmølleinvesteringer i milliardklassen er i støbeskeen, og midt i den bliver en række tidligere topfolk i Vestas placeret, skriver Børsen.

Fonden skal eftersigende hente 3,5 mia. kr. til vindinvesteringer, som skal komme fra institutionelle investorer som f.eks. pensionskasser.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 40 dage? Klik her

De tidligere Vestas-koryfæer, der ifølge Børsen angiveligt skal være en del af den nye fond er forhenværende topchef Johannes Poulsen (adm. direktør fra 1987-2002) og tidligere finansdirektør Henrik Nørremark, som netop er blevet politianmeldt af sin tidligere arbejdsgiver for mistanke om grov overtrædelse af beføjelser i forbindelse med et projekt i Indien.

Derudover skal tidligere regnskabschef Jan Pilgaard, tidligere chef i government relations Henrik Breum, tidligere chef for investor relations Peter W. Kruse og tidligere chef for kontrakter Jørgen Peter Nielsen ifølge Børsen være involveret.

Projektdeltagerne har foreløbig ingen kommentarer, men Peter Wenzel Kruse bekræfter over for Børsen, at projektet er undervejs, og at de nævnte deltager.

Nørremarks assistent sladrede

Retssag om Vestas’ millionstrid har lange udsigter

Advokat: Vestas forsøger at skade Nørremark 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også