EnergiWatch

Vestas-aktien når højeste niveau i 18 måneder

Den stille genopretning af Vestas-aktien fortsætter. Den er nu på højeste niveau siden november 2011.

Foto: Vestas

Vestas-aktien fortsætter sin positive udvikling på en rolig dag på de finansielle markeder, hvor børserne i USA og London holdt lukket.

De lukkede børser resulterede i en afdæmpet aktiehandel med undtagelse af Vestas-aktien, der nåede en samlet aktieomsætning på 217 mio. kr. - et niveau over det daglige gennemsnit.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 30 dage? Klik her

Vestas var samtidig atter at finde blandt vinderne og i avisernes overskrifter på grund af historien fra sidste uge om politianmeldelsen af vindmøllekoncernens fyrede finansdirektør Henrik Nørremark.

Vindmølleaktien sluttede 2,9 pct. højere i 77 kr. og nåede dermed højeste niveau i omkring halvandet år. Sidste gang aktien rundede 77 kr. var i november 2011.

I løbet af det sidste halve år er aktien steget med mere end 175 pct.

Trods opturen er der dog langt til fordums styrke for Vestas-aktien. Da finanskrisen ramte i efteråret 2008 lå aktien over 650 kr.

Global Wind Power skifter ud på chefposten

Skotland vil kopiere dansk vindsucces

Nørremark risikerer fire år i fængsel

Nørremarks assistent sladrede

Mere fra EnergiWatch

Blå blok skyder DF's gasforslag ned

Liberal Alliance og Nye Borgerlige er med på at få Nordsøaftalen genåbnet, men Venstre og De Konservative afviser blankt. For dyrt, besværligt og klimamæssigt problematisk, lyder det fra de to største borgerlige partier.

Eaton etabler ny fabrik i Finland

Det irsk-amerikanske strømstyringsselskab har valgt at placere en UPS-fabrik i Finland, der skal bidrage til at imødekomme voksende efterspørgsel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs