Global Wind Power skifter ud på chefposten

Ejer og direktør Henrik Amby Jensen forlader chefstolen i Global Wind Power. Ny mand på posten bliver Carsten Hedemann, der har erfaring fra bl.a. Vestas.

Fra 1. juli 2013 træder Henrik Amby Jensen tilbage som CEO i Global Wind Power, der arbejder med projektudvikling i vindsektoren.

Selskabet skriver i en pressemeddelelse, at Henrik Amby Jensen, der også er ejer af firmaet, fortsat vil have en fremtrædende rolle som aktiv bestyrelsesformand.

Afløseren bliver 48-årige Carsten Hedemann, der har en baggrund hos Vestas som senior vice president og desuden har haft flere ledende stillinger hos Oticon (William Demant Holding) i Thisted.

Branche-analytiker: Vestas er færdig uden offshore  

"Jeg har længe ønsket at træde tilbage som CEO og fokusere på en rolle som aktiv bestyrelsesformand. Derfor ser jeg frem til at byde Carsten velkommen i Global Wind Power, og jeg har høje forventninger til samarbejdet. Bestyrelsen og jeg har stor tiltro til, at Carsten via sin omfattende ledelsesmæssige erfaring og afgørende branchekendskab kan føre virksomhedens vision og strategi videre," udtaler nuværende CEO, Henrik Amby Jensen.

Af meddelelsen fremgår det, at Henrik Amby Jensen og Carsten Hedemann i samarbejde vil udfylde rollen som CEO frem til den 1. juli, hvor titlen og opgaven officielt overdrages til Carsten Hedemann.

Klik her og tilmeld dig to gratis daglige nyhedsbreve fra EnergiWatch

Vil du prøve EnergiWatch gratis i 30 dage? Klik her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Foto: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter

Job

Se flere jobs