Gamesas lokal-produktion i Brasilien giver billig finansiering

Spanske Gamesa har fået sin produktion godkendt af den brasilianske udviklingsbank BNDES. Selskabet lever op til kravene om lokal produktion, og det betyder billig finansiering.
Foto: COLOURBOX
Foto: COLOURBOX

Spanske Gamesa og Argentina's Impsa er de første selskaber, der får godkendt deres produktion i Brasilien, så de kan få opnå billig finansiering.

I Brasilien stilles der krav om lokal produktion, og med godkendelsen får Gamesa adgang til finansiering fra den brasilianske udviklingsbank (BNDES). Brasilien strammede sine krav til lokal produktion ved udgangen af 2012, og frem mod 2016 skal producenterne efterleve stadig skrappere krav.

Det skriver Recharge News.

Stor ordrenedgang for Gamesa 

I forbindelse med en ordre på 150 MW til Brasilien i april 2013, lød det fra det Gamesa, at man har vundet ordrer på i alt 936 MW i samba-landet, siden man to år tidligere begyndte at producere lokalt i Brasilien.

Ved den lejlighed lød det fra energiselskabet, der havde købt møllerne, at man troede på Gamesa's teknologi og evne til at levere "på grund af selskabets lokale tilstedeværelse."

Ifølge Recharge har også franske Alstom bedt om at få gennemgået sin produktion af udviklingsbanken BNDES - med henblik på at kunne opnå billig finansiering - men den proces foregår stadig.

Gamesa: Det værste er overstået 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også