EnergiWatch

Asiatisk bank skyder trecifret millionbeløb i vindmølleprojekt

Et 75 MW vindprojekt i Indien har netop modtaget godt 170 millioner kroner fra Asian Development Bank. Projektet skal drives af britiske NSL-group.

Den vestlige del af det folkerige land Indien bliver inden længe en 75 MW vindpark rigere.

Det er resultatet af en 30 mio. dollar - godt 170 mio. kr. - stor investering fra Den Asiatiske Udviklingsbank (ADB), som ifølge Recharge News er sendt i lommerne på NSL Renewable, et indisk-baseret datterselskab i det britiske servicekonglomerat NSL Group.

NSL Renewables oplyser, at de vil bruge pengene til at udvikle en 75 MW vindpark i Chilarewadi tæt ved byen Pune, der efter indiske forhold ligger tæt på landets kommercielle hovedstad Mumbai.

Udover vindprojektet planlægger NSL Group også et 100 MW vandkraft-projekt i det nordlige Indien.

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs