Suzlons nye mølle går som varmt brød

Siden den nyeste mølle blev annonceret i slutningen af april, har Suzlon modtaget ordrer på mere end 800 MW.
Den indiske mølleproducent Suzlon har vendt modvind til medvind med succes på ny møllemodel. | Foto: Suzlon
Den indiske mølleproducent Suzlon har vendt modvind til medvind med succes på ny møllemodel. | Foto: Suzlon
AF MARKETWIRE

Den indiske vindmølleproducent Suzlon har ordrer i hobetal på sin nye mølle på 3 megawatt (MW). Det har på en måned sendt aktien op med en over fjerdedel.

Det skriver Recharge News.

Siden den nyeste mølle blev annonceret i slutningen af april, har Suzlon modtaget ordrer på mere end 800 MW, hvoraf 300 af dem skal leveres til det indiske forsyningsselskab Torrent Power.

Medvinden til Suzlon kommer på et kærkomment tidspunkt. I 2020 døjede vindmølleproducenten med gæld, hvilket resulterede i finansiel restrukturering og begrænsede selskabets aktivitet.

Suzlons nye mølle, 3MW S144, er designet med henblik på bedre at kunne konkurrere med de helt store på markedet for vindmøller, heriblandt Vestas og Siemens Gamesa.

Aktien, der for knap to måneder siden ramte det laveste niveau i år, steg onsdag 6,4 pct. til 10,05 rupier. Det er 26,4 pct. højere end for en måned siden og en stigning på 42,6 pct. sammenlignet med lavpunktet 28. marts i 7,05 rupier.

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Photo: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter

Job

Se flere jobs