Better Energy indtager Kolding

Den danske udvikler markerer åbningen af sit tredje kontor i Danmark, der skal åbne porten til Trekantområdet. 
Better Energys nyeste skud på kontorstammen i Kolding. | Foto: Better Energy / Pr
Better Energys nyeste skud på kontorstammen i Kolding. | Foto: Better Energy / Pr

Med planer om at få meget mere at tage sig til i Trekantområdet har Better Energy valgt at finde sig lidt mere permanent til rette i området. Med åbningen af et nyt kontor i Kolding, skal der således lægges til rette for endnu flere projekter i det syddanske. 

Det oplyser Better Energy i en meddelelse. 

”Vi har etableret os i Trekantområdet, fordi vi er sikre på, at vi kan tiltrække talent. At vi kan udbygge det gode samarbejde med Triangle Energy Allicance (TEA). Og at vi kan understøtte og bidrage til den grønne førerposition, som kommunerne ønsker at indtage – både Kolding, Vejen og Vejle, ja alle syv kommuner i Trekantområdet. Desuden får vi en nærhed til vores flagskibsprojekter som f.eks. den kommende solpark i Viuf.” 

Triangle Energy Alliance har som ambition at skabe et ”nordeuropæisk kraftcenter for produktion af grøn energi i Trekantområdet”. Dertil kommer, at området skal være særligt godt placeret til PTX. 

Better Energys to andre kontorer på dansk jord er at finde i Sønderborg og København. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Foto: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter

Job

Se flere jobs