EnergiWatch

Eltel vinder ny rammeaftale med Andel

Andel Lumen forlænger kontrakten med servicevirksomheden Eltel, der blandt andet skal udskifte gadebelysningen på dele af Sjælland til LED.

Foto: Martin Slottemo Lyngstad

I fire år mere skal Eltel sikre Andel Lumens gadelysområde på dele af Sjælland og Storkøbenhavn. Energiselskabet har nemlig forlænget rammeaftalen med servicevirksomheden, lyder det i en pressemeddelelse.

Aftalen betyder blandt andet, at de gamle armaturer på dele af Sjælland skal udskiftes til LED for at nedbringe strømforbruget og spare på energien i de områder.

Eltel har indtil videre haft rammeaftalen med energiselskabet i otte år. Rammeaftalen omfatter foruden energibesparende gadebelysningsopgaver blandt andet også opgaver inden for byggemodning af anlægsprojekter.

Konkret skal gadebelysningen på den kommende letbanestrækning mellem Lyngby og Ishøj laves. Her skal der installeres ny belysning, og masterne skal flyttes.

”At vi nu har formået at genvinde rammeaftalen med Lumen Andel gør, at vi fremadrettet skal have endnu flere hænder ind i Eltel og dermed er jagten på flere dygtige teknikere gået ind,” udtaler René Pedersen, der er teamleder Infrastruktur Øst i Eltel, i meddelelsen.

Andel Lumen er datterselskab til energi- og fibernetkoncernen Andel, der leverer gade- og vejbelysning.

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs