EnergiWatch

RWE byder på polsk havvind

Det tyske energiselskab har afsendt et projektbud med henblik på at vinde udviklingsrettigheder for 1,5 GW havvind i Østersøen.

Foto: RWE Renewables/Paul-Langrock.de +49 172 3120 3

RWE satser på at vinde retten til at udvikle op til 1,5 GW havvind i Polen i området 53E1 i den polske del af Østersøen.

Det oplyser energiselskabet i en meddelelse.

”RWE er klart engageret i at bidrage til den polske energiomstilling ved at levere regeringens havvind-udbygningsprogram. Vi er i øjeblikket ved at realisere vores første havvindprojekt i den polske Østersø, F.E.W. Baltic II,” lyder det fra Sven Utermöhlen, der er chef for havvind i RWE, der fortsætter:

”Vi er overbeviste om, at vores bud vil være en plan for udvikling af en ny generation af havvindmølleparker i den polske Østersø.”

RWE’s bud på en havpark i området hedder Freeboard I og såfremt, at det tyske energiselskab vinder retten til havbunden, så vil det være muligt at få støtte ved at deltage i den kommende CfD-auktion i Polen, der starter i 202
Mere fra EnergiWatch

BP vil satse mere på brint

Britiske BP kommer i fremtiden til at fokusere endnu mere på brintproduktionen. Direktøren vil præsentere et konkret mål i det nye år.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs