EnergiWatch

Ennogie skal levere solceller til 800 kvm tagflade - ser flere ordrer

Boligselskaberne KAB og AKB har sendt en ordre afsted til Ennogie, der skal leveres til pilotprojektet ”Fremtidens Taastrupgaard”.

Foto: Ennogie

Ennogie Solar Group har modtaget en leveringsordre på et bygningsintegreret solcelletag på cirka 800 kvadratmeter til en værdi på under 2 mio. kr.

Det oplyser selskabet i en meddelelse til Fondsbørsen.

Ordren, der skal leveres til pilotprojektet ”Fremtidens Taastrupgaard” udviklet af boligselskaberne KAB og AKB, ventes leveret i fjerde kvartal af 2022 og 1. kvartal af 2023.

Da ordren har en værdi på under 2 mio. kr., hører den under selskabets niveau A, der en under normale omstændigheder ikke offentliggøres.

”Grunden til, at ordren offentliggøres trods niveau A, er ordrens strategiske vigtighed for den danske vækst. Markedet for tagrenovering i boligforeninger vurderes som værende det segment i Danmark, der isoleret set har største potentiale for Ennogie i Danmark,” skriver selskabet.

”Og med det salg og dermed reference, der nu etableres, forventes flere ordrer at følge efter,” fortsætter meddelelsen.

Ennogie stiger efter kort tids handel 2,3 pct. til 22,30 kr. på børsen i København.

Ennogie fordobler toplinjen


Mere fra EnergiWatch

BP vil satse mere på brint

Britiske BP kommer i fremtiden til at fokusere endnu mere på brintproduktionen. Direktøren vil præsentere et konkret mål i det nye år.

Læs også

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs