EnergiWatch

Vestas investerer i elektrolyse-producent

Australsk brint-startup, der hævder at have en effektivitet på 95 pct. på sin elektrolysekapacitet, tiltrækker godt 200 mio. kr. i investeringer fra blandt andet den danske mølleproducents venture-forretning.

Foto: Hysata

Siden investeringsplatformen Vestas Ventures blev lanceret i slutningen af 2020 har mølleproducenten set mod nærområdet, når der skulle lægges penge i startups. Foruden i batteriproducenten Northvolt har Vestas investeret i trætårnproducenten Modvion og kranproducenten S&L Access Systems. Nu udvides det geografiske sigte imidlertid betydeligt.

Vestas Ventures er således blandt den håndfuld ventureselskaber, der har rejst 42,5 mio. AUD (215 mio. kr.) i den australske producent af elektrolyseanlæg, Hysata. Det udspecificeres ikke, hvor stor en del af investeringen, der kommer fra mølleproducentens ventureforretning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Blå blok skyder DF's gasforslag ned

Liberal Alliance og Nye Borgerlige er med på at få Nordsøaftalen genåbnet, men Venstre og De Konservative afviser blankt. For dyrt, besværligt og klimamæssigt problematisk, lyder det fra de to største borgerlige partier.

Eaton etabler ny fabrik i Finland

Det irsk-amerikanske strømstyringsselskab har valgt at placere en UPS-fabrik i Finland, der skal bidrage til at imødekomme voksende efterspørgsel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs