EnergiWatch

Siemens Gamesa bekræfter fyringsplaner

Uden at sætte hverken tal eller placering på, hvor der skal skæres arbejdspladser, konstaterer vindmølleproducenten, at der især på to områder er behov for at skære i antallet af ansatte. Men det er balancegang, konstaterer topchef.

Foto: Simon Fals

Tidligere på året rundede antallet af ansatte i Siemens Gamesa 27.000. Selv fraregnet den anseelige mængde direktører, der givetvis endnu er på fratrædelsesordninger efter den seneste tids mange fyringer i ledelsen, er antallet dermed aktuelt på det højeste niveau, siden mølleproducentens drakoniske fyringsrunde som led i L3AD2020-spareplanen i udgangen af 2017.

Den udvikling står imidlertid nu til at blive ændret. I forbindelse med lanceringen af endnu et kvartalsregnskab med milliardminus og nedjustering bekræftede topchef Jochen Eickholt tirsdag, at der er nedskæringer undervejs. Om end uden at af- eller bekræfte forlydenderne om, at reduktionen omfatter 2.500 stillinger, som Reuters citerede unavngivne kilder for tidligere samme dag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Blå blok skyder DF's gasforslag ned

Liberal Alliance og Nye Borgerlige er med på at få Nordsøaftalen genåbnet, men Venstre og De Konservative afviser blankt. For dyrt, besværligt og klimamæssigt problematisk, lyder det fra de to største borgerlige partier.

Eaton etabler ny fabrik i Finland

Det irsk-amerikanske strømstyringsselskab har valgt at placere en UPS-fabrik i Finland, der skal bidrage til at imødekomme voksende efterspørgsel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs