EnergiWatch

Eurowind åbner kontor langt fra Hobro

Projektudvikleren etablerer kontor i København for at kunne lette rekrutteringen.

Foto: Eurowind

Decentralisering har fyldt en del i de seneste års debat. Imidlertid er det ikke kun uddannelser og statslige arbejdspladser, der flyttes ud til fjerne byer rundt om i landet, men nu også private jobs inden for vindindustrien.

Eurowind åbner således kontor nogenlunde så langt fra Kulturkajen i Hobro, som det er muligt at komme inden for landets grænser. Projektudvikleren vil fremover også være fysisk at finde i København. En etablering, der begrundes med, at byen i det østlige Sjælland har et godt miljø inden for en række håndværk som f.eks. corporate finance og it.

"Vi er en virksomhed med betydeligt vokseværk, og åbningen i København er i høj grad for at kunne rekruttere bedst muligt," siger Eurowinds PA-chef Joachim Steenstrup.

"Vi er for længst nået til den erkendelse, at vi ikke udelukkende kan rekruttere til Hobro eller for den sags skyld Polen. I dagens arbejdsmarked er der brug for, at man søger i hele Europa, og corona har jo vist, at man godt kan arbejde fra forskellige steder."

Eurowind har aktuelt en god håndfuld medarbejdere, der er bosat i København, mens der er gjort plads til et par stykker flere på kontoret i København. Et kontor, der i øvrigt er placeret ved Energinets forhenværende hovedkvarter i Ballerup. Systemoperatøren har i øvrigt i dag hovedsæde noget mere centralt i Danmark i Erritsø.

Mere fra EnergiWatch

Blå blok skyder DF's gasforslag ned

Liberal Alliance og Nye Borgerlige er med på at få Nordsøaftalen genåbnet, men Venstre og De Konservative afviser blankt. For dyrt, besværligt og klimamæssigt problematisk, lyder det fra de to største borgerlige partier.

Eaton etabler ny fabrik i Finland

Det irsk-amerikanske strømstyringsselskab har valgt at placere en UPS-fabrik i Finland, der skal bidrage til at imødekomme voksende efterspørgsel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs