EnergiWatch

Iberdrola indgår elhandelsaftale med Pepsi for 590 MW

Iberdrola indgår en PPA med Pepsi og skal levere grøn energi for i alt 590 MW via solcelleparken Francisco Pizarro PV. Strømmen skal forsyne alle Pepsis beværtninger i Spanien og Portugal.

Foto: Iberdrola

Den spanske projektudvikler Iberdrola har indgået en såkaldt PPA (power purchase agreement) med Pepsi for i alt 590 MW sol.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Iberdrola.

Den grønne energi skal forsyne alle Pepsis beværtninger i Portugal og Spanien samt to logistikcentre og salgskontorer fordelt over hele Spanien.

Energien skal komme fra solparken i Spanien nær byen Caceras, Franciso Pizarro photovoltaic plant, der i øjeblikket er under opførelse.

Elhandelsaftalen er ét ud af de mange bæredygtige initiativer, Pepsi ifølge deres CSR-chef, Marta Puyuelo, er i gang med.

Startup vil gøre grønne elaftaler mulige for små selskaber

Iberdrola bygger 145 MW australsk vind

Iberdrola får ok til Vestas-havpark

H2 Green Steel indgår elkøbsaftale med Statkraft på 14 TWh

EKF står klar med rekordstort milliardlån til Iberdrola

Mere fra EnergiWatch

Ny analyse viser vigtigheden i at bygge og drive energisystemer samlet

I rapporten Systemperspektivanalyse 2022 slår Energinet fast, at det er nødvendigt at tænke på tværs af sektorer og i stedet udvikle og drive det som ét samlet system. Det vil give den maksimale værdiskabelse af den grønne omstilling samt opretholdelse af en høj dansk forsyningssikkerhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs