EnergiWatch

Nordex udvider samarbejde med tysk udvikler

Den tyske mølleproducent har forlænget en rammeaftale med udvikleren UKA med yderligere to år.

Foto: Nordex

Nordex bygger videre på et samarbejde på hjemmemarkedet.

Her har den tyske mølleproducent valgt at forlænge en rammeaftale med udvikleren UKA med yderligere to år. Rammeaftalen dækker for nuværende over i alt 80 vindmøller med en samlet kapacitet på omkring 500 MW.

"I løbet af de sidste par år har UKA etableret sig blandt de bedste tyske udviklere af vindmølleparker. Dette samarbejde gør os også i stand til at styrke vores position som en af de førende mølleleverandører på vores hjemmemarked i Tyskland," siger Karsten Brüggemann, Vice President Region Central i Nordex.

De første ordrer, der tæller for omkring 100 MW er allerede sat i gang under den nye rammeaftale og forventes i drift i 2023.

Nordex vil fremstille nacellerne på selskabets produktionsanlæg i Rostock.

Nordex stiger trods plan om at rejse kapital for 212 mio euro

Nordex’ toplinje svandt ind og underskuddet øgede i første kvartal

Analytiker: Nedjustering fra Nordex ingen overraskelse

Mere fra EnergiWatch

Venstre vil sælge del af statens Ørsted-andel

I partiets 2030-klimaudspil vil man afhænde statens andel i Ørsteds havvindforretning for at kunne finansiere andre investeringer for 60 mia. i grøn omstilling. Hvordan det skal gøres, vides ikke endnu.

Modtageterminal til Baltic Pipe forsinkes

Det kommer til at tage yderligere små to uger, før Baltic Pipes modtageterminal i Nybro ved Varde kan tages i brug. Men gassen strømmer som den skal gennem rørledningen til Polen.

Ecco trækker sig fra solcellevirksomhed

Det omdiskuterede danske skobrand Ecco er blevet købt ud af det svenske solcelleselskab Infranode Vandel, som skovirksomheden ellers købte sig ind i for et år siden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs