EnergiWatch

Mita-Teknik fik ny ejer og millionunderskud i 2021

Den danske retro-fitting virksomhed fra Midtjylland gik tilbage til en rød bundlinje i turbulent 2021. Forsynings- og rejserestriktioner har særligt påvirket selskabet, der også opererer fra Kina.

Foto: Mita-Teknik

I 2020 fik Mita-Teknik den første positive bundlinje i adskillige år. Den udvikling holdt ikke gennem 2021. I stedet gik overskuddet på 5,2 mio. kr. i 2020 til et underskud på 6 mio. kr. i 2021.

Mika-teknik er en underleverandør til vindindustrien. Det danske selskab med base i Rødkærsbro syd for Viborg med datterselskaber i Kina og Ukraine bygger på ekspertise indenfor retro-fitting - tilføjelsen af ny teknologi eller funktioner til ældre systemer til særligt vindmøller. Selskabet leverer til både Europa, USA og Asien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Blå blok skyder DF's gasforslag ned

Liberal Alliance og Nye Borgerlige er med på at få Nordsøaftalen genåbnet, men Venstre og De Konservative afviser blankt. For dyrt, besværligt og klimamæssigt problematisk, lyder det fra de to største borgerlige partier.

Eaton etabler ny fabrik i Finland

Det irsk-amerikanske strømstyringsselskab har valgt at placere en UPS-fabrik i Finland, der skal bidrage til at imødekomme voksende efterspørgsel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs