EnergiWatch

Siemens Gamesa foretrækkes til polsk havpark

RWE planlægger at anvende Siemens Gamesas 14 MW-maskiner til Baltic II-parken. I samme ombæring præsenteres nyt Siemens Gamesa-center, der skal skabe 150 lokale arbejdspladser.

Foto: Siemens Gamesa

Det har længe ligget i luften, at RWE ville kigge i Siemens Gamesas retning på sine polske projekter. Nu gør det tyske energiselskab så alvor af dette og peger formelt på mølleproducenten som foretrukket leverandør til Baltic II. Efter planen skal parkens 350 MW udgøres af 25 af de kommende 14 MW-havmøller, der ventes i serieproduktion fra 2024.

"Ved at vælge Siemens Gamesa som foretrukket leverandør har vi passeret den næste milepæl mod at realisere vores første polske havmøllepark. Med vores F.E.W. Baltic II-projekt kommer vi til at accelerere udviklingen af den lokale leverandørkæde og bidrage i betydelig grad til uddannelsen af fremtidens arbejdsstyrke," siger RWE Renewables adm. direktør, Sven Utermöhlen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Aker BP vil udbygge for milliarder

Det norske olieselskab har onsdag leveret en udbygningsplan for olieprojektet Trell og Trine til det norske olie- og energiministerium, som ventes at omfatte 25 mio. tønder olieækvivalenter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs