EnergiWatch

NKT har flere udvidelseskort på hånden

Den danske kabelproducent overvejer i øjeblikket sine muligheder i forhold til at udvide produktionen, og hvordan finansieringen af dette vil se ud. Det kan blandt andet ske gennem et frasalg af Photonics.

Foto: NKT

Tidligere på ugen kom det frem, at NKT i øjeblikket kiggede efter at få tilført frisk kapital til udvidelser. Men sandheden skal snare findes et sted midt i mellem. For ganske vist er kapitaludvidelse én mulighed, når man påtænker at investere i en udvidelse af produktionen, men der er mange nuancer, der hurtigt forsvinder, fortæller finansdirektøren hos NKT, Line Andrea Fandrup.

For det første er der et spørgsmål om, hvorvidt NKT overhovedet skal udvide sine fabrikker, eller hvorvidt der skal bygges nyt. Samtidig har kabelproducenten flere kort på hånden i forhold til at finansiere investeringer i produktioner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor og VNG udvider brintsamarbejde

De to olie- og gasselskaber har et kæmpeprojekt på tegnebrættet, hvor Rostock skal være centrum for en enorm tysk brintproduktion med lagring af overskydende CO2 i norske oliefelter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs