EnergiWatch

Ny alliance: Brint brænder bedst igennem i højt tempo

Det er ikke nu, der skal skrues ned for indsatsen på brint- og PTX-området, hvis det står til DI Energi og Brintbranchen, som onsdag etablerer en ny satsning. Branchedirektørerne fra de to organisationer afventer rammevilkår fra EU, ligesom de imødeser tirsdagens reformudspil med spænding.

Foto: Dansk Industri/PR

Der var en uvant ro på gangene i det ferieprægede Industriens Hus, da de to branchedirektører Troels Ranis og Tejs Laustsen Jensen, hhv. DI Energi og Brintbranchen, tog imod EnergiWatch lige op til påske. Uvirksomhed står til gengæld i modstrid med det budskab, som de to aktører ville signalere under interviewet.

Her var temaet således det nye samarbejde, som DI Energi og Brintbranchen har indgået: Dansk Brint Alliance. Et samarbejde, som vil forsøge at fastholde tempoet i udviklingen af en dansk brint- og PTX-industri og sikre bedre muligheder for eksport herfra.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs