EnergiWatch

Efter forsinkelse er Green Hydrogen Systems klar til at komme ud af starthullerne

Topchefen hos den danske brintkomet anser 2021 for utilfredsstillende med tanke på salget, men er omvendt blevet endnu mere fortrøstningsfuld i forhold til fremtidige vækstmuligheder.

Skuffende, men også endnu mere lovende. Sådan ser Sebastians Koks Andreassen, Green Hydrogen Systems' topchef, på hhv. sidste års finansielle præstation og fremtidens muligheder for det danske brintfirma. | Foto: Green Hydrogen Systems

En årlig omsætning på 5,2 mio. kr. er ikke en god nok præstation i forhold til Green Hydrogen Systems’ (GHS) investorer. Det konstaterer adm. direktør i den danske brintvirksomhed, som netop har udsendt sin årsrapport for 2021, Sebastian Koks Andreassen.

"Når vi ikke leverer på vores omsætningsmål for 2021, er det selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Så jeg kan ikke være tilfreds med det finansielle resultat," siger han til EnergiWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Modtageterminal til Baltic Pipe forsinkes

Det kommer til at tage yderligere små to uger, før Baltic Pipes modtageterminal i Nybro ved Varde kan tages i brug. Men gassen strømmer som den skal gennem rørledningen til Polen.

Venstre vil sælge del af statens Ørsted-andel

I partiets 2030-klimaudspil vil man afhænde statens andel i Ørsteds havvindforretning for at kunne finansiere andre investeringer for 60 mia. i grøn omstilling. Hvordan det skal gøres, vides ikke endnu.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs