EnergiWatch

Nel-selskab henter 37 millioner på vej til børsen

Selskabet Hyon, der har Nel og Saga Pure som majoritetsejere, har hentet 50 millioner norske kroner i en rettet emission. Næste mål er børsnotering, lyder det.

Foto: Nel

Hyon, der opererer inden for maritime brintløsninger og hovedsageligt fokuserer på at udvikle brint- og bunkringsløsninger til havne, har hentet 50 mio. norske kr. (37 mio. danske kr.) ved succesfuld gennemførelse af en rettet emission, der værdiansætter virksomheden til 130 millioner norske kr.

Det skal bane vejen for selskabets vej fremad, hvor næste mål er at blive optaget til handel på Euronext Growth om kort tid.

"Den rettede emission blev overtegnet og tiltrak stor investorinteresse. Den potentielle børsnotering vil gøre det muligt for Hyon at fortsætte væksten og udviklingen for at udnytte den førende position på markedet for maritime brintbrændstofløsninger," siger Jørn Kristian Lindtvedt , adm. direktør for Hyon.

Hyon har en række norske selskaber i ejerkredsen, hvoraf nogle af dem med største ejerandele tæller selskaberne Saga Pure, Norwegian Hydrogen og Nel.

"Hyon udfylder et vigtigt hul i værdikæden, der er afgørende for at gøre brint til en succes inden for maritime løsninger, både indenlandsk i Norge og udenfor. Vi ser derfor frem til at støtte Hyon og arbejde sammen med dem om at realisere dette vigtige marked, som har et enormt fremtidigt vækstpotentiale," siger Jon André Løkke, adm. direktør i Nel.

Et af verdens helt store brinthåb skifter topchef

Nel skal levere tankstation til aarhusianske brinttaxaer

Nel går ind i banebrydende brintprojekt 

 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs