EnergiWatch

GE vinder patentsag over Siemens Gamesa - på papiret

USA's handelskommission giver GE medhold på flere punkter og smækker importbommen i for Siemens Gamesa. Afgørelsens nuancer betyder dog, at mølleproducenten i realiteten klarer frisag. (opdateret)

Enels igangværende Ranchland II-projekt i Texas er et af de projekter, der kunne blive ramt af dommen, men som ikke ser ud til at blive det alligevel. | Foto: Enel Green Power

(Opdateret 13:00. I den oprindelige version fremstod pointen ikke klart nok om, at Siemens Gamesa trods GE's medhold i seks ud af ni klagepunkter i virkeligheden ser ud til højst at blive ramt marginalt. Det fremgår ganske vist længere nede i artiklen, men ak, hvem har i disse tider dog tid til at læse en hel artikel?)

Med virkning fra om 60 dage kan Siemens Gamesa ikke længere eksportere vindmøller til USA. Det er i udgangspunktet konklusionen på den endelige afgørelse, USA's internationale handelskommission (USITC) har truffet i den patentsag, GE for halvandet år siden fik indledt mod den europæiske konkurrent.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

NKT hedger sig ud af problemerne

Krigen i Ukraine har tvunget NKT til at finde andre leverandører af aluminium, mens kabelproducenten kun delvist er ramt af prisstigninger, som straks bliver sendt videre til kunderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs