EnergiWatch

CIP vælger Tyra-chef til prestigeprojekt: "Hvem har ikke lyst til at bygge en ø?"

Fonden sætter Morten Hesselager Pedersen i spidsen for arbejdet med energiøen i Nordsøen. Han bytter det store genopbygningsprojekt ved Tyra-feltet ud for at få nye udfordringer, tage del i energiomstillingen og kunne blive boende, fortæller han til EnergiWatch.

Morten Hesselager Pedersen var som ansvarlig for Tyra-genopbygningen blandt de 300 højst rangerede medarbejdere på verdensplan hos supermajoren Total Energies. Nu sætter CIP ham i spidsen for det, der kan blive det største anlægsprojekt i danmarkshistorien. | Foto: Total PR

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har fundet den mand, der skal forsøge at levere et vindende bud på energiøen i Nordsøen, hvor CIP er en del af Vindø-konsortiet.

Det bliver Morten Hesselager Pedersen, der kommer fra en stilling som ansvarlig for genopbygningen af Tyra-feltet hos det franske olieselskab Total Energies. Han får officiel titel som vice president, energy island, hos infrastrukturfonden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Andel vil investere 90 mia. kr. frem til 2035

Energiselskabet vil opbygge en vedvarende energikapacitet på 3-4 GW over de kommende 12 år som led i ny investeringsplan, der også inkluderer ansættelsen af 150 nye medarbejdere.

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en windfall-skat kun vil sende få milliarder i statskassen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs