EnergiWatch

CIP vælger Tyra-chef til prestigeprojekt: "Hvem har ikke lyst til at bygge en ø?"

Fonden sætter Morten Hesselager Pedersen i spidsen for arbejdet med energiøen i Nordsøen. Han bytter det store genopbygningsprojekt ved Tyra-feltet ud for at få nye udfordringer, tage del i energiomstillingen og kunne blive boende, fortæller han til EnergiWatch.

Morten Hesselager Pedersen var som ansvarlig for Tyra-genopbygningen blandt de 300 højst rangerede medarbejdere på verdensplan hos supermajoren Total Energies. Nu sætter CIP ham i spidsen for det, der kan blive det største anlægsprojekt i danmarkshistorien. | Foto: Total PR

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har fundet den mand, der skal forsøge at levere et vindende bud på energiøen i Nordsøen, hvor CIP er en del af Vindø-konsortiet.

Det bliver Morten Hesselager Pedersen, der kommer fra en stilling som ansvarlig for genopbygningen af Tyra-feltet hos det franske olieselskab Total Energies. Han får officiel titel som vice president, energy island, hos infrastrukturfonden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs