EnergiWatch

KK vil vokse til 15 milliarder med ny topchef

A.P. Møller Holdings vindleverandør KK Wind Solutions vil udvide til energilagring og Power-to-X og har en liste klar med potentielle opkøb over hele verden. Vi vil være vindindustriens Bosch, fastslår afgående topchef.

Foto: KK Group

Der er ikke kun en ny topchef på vej ind i KK Wind Solutions. Mauricio Quintana, der i begyndelsen af næste år afløser Chlinton Arendahl Nielsen som adm. direktør, får også en ny køreplan at styre efter. En plan der vil katapultere midtjyderne op blandt de allerstørste leverandører til vindindustrien globalt.

Inden for få uger lanceres således en 2030-strategi. Den bygger oven på de seneste års voldsomme vækst, hvor toplinjen er løftet med 60 pct. i de første to år med A.P. Møller Holding som ejer, og hvor der inden for det seneste år er foretaget flere markante opkøb. Såvel vækstrate som opkøbsstrategi skal vare ved også i de næste mange år, hvor KK på flere måder vil vokse ud over alle grænser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs