EnergiWatch

Kinesere køber sin tredje danske vindleverandør

Danish Blade Service overtages af Kinas markedsleder inden for vingeinspektion. Det giver os mulighed for at udvide forretningen globalt, fastslår direktør.

Foto: Danish Blade Service

Konsolideringen fortsætter i vindindustriens leverandørkæde. Clobotics, der blandt andet gør sig i inspektion af land- og havmøller via drone, annoncerer torsdag købet af Danish Blade Service for et uoplyst beløb. Købet forventes at være endeligt gennemført i begyndelsen af næste år og inkluderer såvel den jyske vingereparatørs stab af teknikere som ejerne Brian Bendixsen og Lars Andersen.

"DBS glæder sig meget til at blive en del af Clobotics. Dette er det rigtige næste skridt for os for at ekspandere yderlige og udvide vores forretning samt for at bruge vores kendskab og erfaring mere globalt," siger adm. direktør og stifter af Danish Blade Service, Brian Bendixen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs