EnergiWatch

Scatec misser mål om 5,9 GW

Den sydafrikanske regering har udsat godkendelsesprocessen for RMIPP-programmet, der ellers ville sikre den norske udvikler 540 MW inden udgangen af året. Dermed når Scatec ikke længere målet for 2021.

Foto: Scatec

Sydafrikas godkendelse af RMIPP-programmet, der skal sikre landet rigeligt med strøm, er udsat. Og det er nu en stor torn i øjet på den norske udvikler Scatec, der dermed får udsat projekter og må se sit vækstmål for 2021 forsvinde i horisonten.

"Det er skuffende, at vi ikke når vækstmålet for 2021, men med vores track record og solide pipeline vil vi fortsat levere vækst og langvarig værdi. Sydafrika er vores hjemmemarked, og vi ser frem til at levere den yderst nødvendige elektricitet under RMIPP-programmet," siger adm. direktør for Scatec Raymond Carlsen i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Kuldechok medfører Nordens højeste elpris i otte år

Kuldens indtog efter gassens fravær viser sine første alvorlige tegn, hvor Finland har eksorbitant høje elpriser, Sverige starter oliekraftværker for at hjælpe Polen fra nedbrud og dieselkraftværker for at afbøde effekten af norsk straf.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs