EnergiWatch

Clever indgår strømaftale for kommende European Energy-solpark

Ladeoperatøren har landet en 10-årig aftale om at modtage strøm fra en kommende solcellepark i Køge, der skal opføres af energiselskabet European Energy.

Foto: PR

Clever har netop indgået det, der ifølge selskabet selv bliver den første af flere lignende aftaler; en elkøbsaftale (PPA) om at modtage strøm fra en kommende solpark syd for Køge, som skal opføres af European Energy.

Det skriver Børsen mandag aften.

Aftalen strækker sig over et årti og omfatter, at Clever vil købe strøm til sit ladenetværk til en fast pris. Parken får en kapacitet på 42 MW, og Clever kommer over aftalens periode til at købe omkring 400 gigawatt-timer, hvilket svarer til to tredjedele af den samlede produktion.

Clever lancerede i fjor sin ambition om at etablere mere end 10.000 nye offentlige ladepunkter frem mod udgangen af 2025. I dag har selskabet lidt over 2.300 af slagsen.

 

FDM: Kommuner skal kunne lave offentlige udbud af ladestandere

Borgmester erkender langsommelig udrulning af ladeinfrastruktur

Flyselskab og bilproducent slutter sig til Bill Gates' CO2-initiativ

Kvartet vil erobre elbilmarkedet med ny pakkeløsning

Mere fra EnergiWatch

Shell vil ud af mørket med nyt klimamål

Oliegiganten går nu et skridt videre end de andre i toppen af industrien med et mål om at halvere sine udledninger allerede i 2030. Sådan lyder det på bagkant af et kvartal, hvor Shell firedoblede indtjeningen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs