EnergiWatch

Afgået Vestas-direktør overtager chefstol hos tidligere partner

Topchefen for verdens ifølge eget udsagn største uafhængige projektudvikler af vedvarende energi træder tilbage og afløses af Vestas nyligt afgåede landechef for Nordamerika.

Foto: RES

Den britiske projektudvikler Res skifter topchef. Efter fem år i spidsen træder Ivor Catto tilbage ved udgangen af oktober, hvor han bliver afløst af Eduardo Medina, der allerede 1. september tiltrådte stillingen for at sikre en blød overgang.

"Om end jeg er ked af at forlade Res og dets fantastisk talentfulde og dedikerede mandskab, så føles det som den rette tid for mig personligt at overlade stafetten. Eduardo medbringer en enorm erfaringsmæssig spændvidde inden for den vedvarende energiindustri, hvilket vil gavne Res, efterhånden som det fortsætter med at vokse inden for sine stærke, multinationale markedspositioner," siger den afgående direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs