EnergiWatch

Havvindkonsulenter åbner kontor i Irland

OWC ser muligheder i den irske havvind, der efter mange års stilstand skal vokse til 5 GW.

Foto: OWC

De irske ambitioner for havvind, der sidste år steg fra en kapacitet på 3,5 til 5 GW i 2030, får konsulentselskabet OWC til at åbne nyt kontor i Cork. Afdelingen i det sydvestlige Irland skal ledes af Claire Atkins, der vender tilbage til OWC efter et år i en irsk rådgivningsvirksomhed.

Ifølge den nye landechef har afdelingen allerede sikret sig sin første kontrakt på et irsk havvindmølleprojekt og kan medbringe erfaring fra de fleste eksisterende havvindmølleprojekter i det Irske Hav. I forvejen har OWC, udover sit hovedkvarter i London, blandt andet kontorer i Hamborg, Warsawa, Taipei, Tokyo og New York.

"OWC tager sin omfattende globale erfaring med udvikling af både faste og flydende havvindmølleparker med ind på det voksende irske marked. Vores strategi er altid at opbygge lokal ekspertise og bringe lokal viden og lokalt indhold ind i vores kunders projekter, og til dato har vi støttet over 230 havvindmølleprojekter globalt," siger Katherine Phillips, der overtog posten som adm. direktør for OWC i august.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell vil ud af mørket med nyt klimamål

Oliegiganten går nu et skridt videre end de andre i toppen af industrien med et mål om at halvere sine udledninger allerede i 2030. Sådan lyder det på bagkant af et kvartal, hvor Shell firedoblede indtjeningen.

Noreco lander mindre overskud

Det norske olieselskab er tilbage med plus på bundlinjen og sætter stor lid til især to satsninger i den danske Nordsø.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs