EnergiWatch

Vattenfall går ind i fransk flydevind

Praktisk talt samtlige af de toneangivende energiselskaber samt infrastrukturselskaber som CIP er på listen over kvalificerede bydere i det franske flydeudbud. Kun Ørsted er fraværende.

Foto: Ideol

Den franske regering har prækvalificeret ti kandidater til deltagelse i udbuddet af 750 MW flydevind ud for Bretagne. Et felt, der om noget understreger den store interesse i teknologien fra alle kanter af industrien.

Det gælder de store infrastrukturfonde i form af Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) og Macquaries GIG. Det gælder olieselskaberne, hvor Equinor, Eni, Shell og Total er med. Det gælder forsyningsselskaberne med EDF, Iberdrola, RWE, Engie, EDPR, ENBW's selskab Valeco og Vattenfall på listen. Mens det gælder udviklere som Baywa RE og WPD samt flydespecialister som BW Ideol og Bluefloat Energy.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs