EnergiWatch

Amerikansk havvindudvikler: "Nu er det vores tur"

Der er både behov for større folkelig opbakning og europæisk erfaring, hvis den amerikanske havvindindustri for alvor skal bankes op. Det vurderer havvinddirektøren hos det amerikanske energiselskab Dominion, der står i spidsen for et 2,6 GW-projekt i Virginia.

"Vi kommer ikke til at have en frossen Nordsø at tage stilling til, men vi skal nok undgå et par orkaner." Sådan siger Joshua Bennett, vice president hos Dominion Energy, om en af de udfordringer, der er i forhold til havvindudbygning i USA. | Foto: Dominion Energy/Dominion Energy

RICHMOND

Akkurat som det har krævet hårdt arbejde at få den europæiske havvindindustri skubbet i gang for alvor, vil det tage tid at få den amerikanske ditto op på et lignende niveau. Og her er netop de europæiske erfaringer guld værd.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs