EnergiWatch

RWE's grønne topchef stopper efter split

Det tyske energiselskab adskiller sine vedvarende energiaktiviteter i to forretningsenheder og siger farvel til direktøren efter mindre end to år. Løjtnanter tager over.

Foto: RWE

Efter et årti i spidsen for den grønne udbygning i Tysklands største energiselskaber tager Anja-Isabel Dotzenrath en puster over de kommende måneder. Frem til 1. marts næste år er den mangeårige topchef for først Eons og siden efteråret 2019 RWE's vedvarende energiforretning således på orlov. Når den er ovre, vender hun imidlertid ikke tilbage til hovedkontoret i Essen.

Direktøren har således forladt selskabet "efter eget ønske" og med effekt fra mandag, oplyser RWE.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs