EnergiWatch

Eurowind sender det tunge skyts til USA

Med køb af projekter på mere end en gigawatt som indgangsbillet etablerer projektudviklen sig i Californien. Jysk projektstyring og mangel på fine fornemmelser skal skabe pladsen i markedet, siger kommende landechef, hvis jobskifte skaber rotation hjemme i Hobro.

Foto: Eurowind

Den nordjyske projektudvikler Eurowind går nu ind i USA. Ikke blot ved at dyppe tåen forsigtigt på den anden side af Atlanterhavet, men ved at sende et af sine største trumfkort til et af de mest lovende men også mest komplicerede områder af det enorme marked. Den danske landechef, Bo Schøler, der gennem mere end et årti har været en nøgleaktør i den hjemlige udbygning, tager således til Californien for at etablere selskabet.

"Ambitionen er, at vi vil have skabt et Eurowind i USA. Selvfølgelig er det ikke helt så nemt at blive markedsledende derovre, så det bliver nok ikke den indledende målsætning, men vi vil skabe en organisation, der dækker helt fra greenfield-udvikling til driftsfasen," siger Bo Schøler om planerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs