EnergiWatch

Shells arvtager ser raffinaderi som en "livstidsinvestering"

Det første spadestik er nu taget til Europas største brintfabrik, der bl.a. skal forsyne Crossbridge Energy med grøn brint.

Foto: SHELL

Siden indvielsen i 1966 har raffinaderiet i Fredericia været prydet af olieindustriens vel nok bedst kendte logo, Shells gule muslingeskal. Men fra 1. juli var det slut. Nu står der i stedet Crossbridge Energy Fredericia.

I tilfælde af at navnet ikke ringer en klokke, så er det datterselskabet til PL ESG Denmark Co. Er ringetonen fortsat lidt utydelig, kan det nævnes, at dette er en underafdeling af den Delaware-registrerede virksomhed ESG Energy Partners. Hvis det heller ikke fremkalder det store fra hukommelsen, så kan der suppleres med, at det amerikanske selskab er tæt forbundet med Postlane Partners.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs