EnergiWatch

Partnere fundet til 800 MW flydende havvind i Japan

Progression Energy vil i samarbejde med Aker Offshore Wind og Mainstream Renewable Power installere 800 MW flydende havvind i Japan.  

Foto: Aker Solutions

De tre virksomheder samler ekspertiser inden for havvind, flydende projekter og en stærk position i Japan. Til at starte med har Aker Offshore Wind og Mainstream erhvervet sig en andel på 50 pct. i projektet, der stadig er i en tidlig udviklingsfase. I løbet af de næste uger vil trekløveren indlede forhandlinger i håb om at forme en særskilt økonomisk enhed (SPV), der kan videreudvikle projektet.

"Japan har sat sig et nul-emissionsmål for 2050 med et stærkt fokus på havvind. Vi er glade for at få Aker Offshore Wind og Mainstream Renewable Power med om bord og tror på, at de to virksomheder i samarbejde har unikke styrker, som vil være afgørende for at hjælpe os med at fremme vores projekt til FID [final investment decision, red.]," siger Chris Swartley, adm. direktør i Progression Energy i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs