EnergiWatch

Novozymes vil fortsat køre på bioetanol

Oven på et flot regnskab for selskabets bioenergi-forretning, mener finansdirektøren, at der stadigvæk er gode muligheder for vækst i branchen.

Foto: PR / Novozymes

Novozymes er tilbage på sporet. Efter at coronapandemien forrige forår satte enzymproducentens bioenergi-division i slæbegear på grund af nedlukningen af det afgørende amerikanske marked, der drastisk reducerede antallet af kørte kilometer, har genåbningen medført en tilsvarende ændring i positiv retning. Mere præcis en forbedring i salget på godt 50 pct.

Forude lurer dog en anden potentiel opbremsning. Ikke i form af færre kørte kilometer, men snarere måden, at de bliver kørt på. Eksemplificeret ved såvel den massive infrastrukturpakke, de amerikanske politikere vedtog tidligere på ugen, som præsident Joe Bidens udmelding i sidste uge om, at halvdelen af USA's bilsalg i 2030 skal være i form af elbiler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs