EnergiWatch

Vingeproducent navigerer forsyningsknaphed med øget omsætning

På trods af en udfordrende markedssituation har TPI Composites vækstet nettoomsætningen med godt 23 pct. i andet kvartal og skruer et nøk op for forventningerne til året.

Foto: TPI Composites

Uagtet logistiske udfordringer, ressourceknaphed og corona har TPI formået at omsætte for 85 mio. dollar mere i andet kvartal af 2021 end i samme periode 2020. Således er nettoomsætningen steget fra 373,8 til 458,8 mio. dollar i kvartalet, der endte 30. juni. I løbet af de tre måneder er der produceret 843 vindmøllesæt, mod 788 i andet kvartal af 2020.

"Vi er tilfredse med de operationelle resultater, vores team har leveret på baggrund af den fortsat udfordrende situation. Vores team har været smidigt i arbejdet med at overvinde forhindringer i forsyningskæden, primært i forbindelse med epoxy- og kulfibermarkederne, samt løbende logistikudfordringer, hvilket har gjort det muligt for os at holde udnyttelsesgraden stabil i et vanskeligt driftsmiljø," siger adm. direktør Bill Siwek i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs