EnergiWatch

Vestas vinder ordre i Australien

I samarbejde med det internationale energiselskab Global Power Generation har Vestas sikret en 58 MW aftale.

Foto: Frank Boutrup Schmidt/Vestas

Endnu en gang har Vestas sikret sig en ordre i Australien.

Aftalen indeholder 16 V126-3.45 MW vindmøller, som kan levere 3,6 MW per mølle, når de er i fuld drift. Derudover følger der i handlen også en AOM 5000 serviceaftale, som forpligter Vestas til at vedligeholde vindmøllerne de næste 15 år.

De nye vindmøller skal være en del af Crookwell 3 Wind Farm, som skal forsyne 40.000 husholdninger i staten New South Wales med strøm.

"Global Power Generation er en globalt værdsat kunde til Vestas. Vi ser frem til at være en del af deres ambitiøse vision om bæredygtighed i Australien gennem den vellykkede levering af Crookwell 3 Wind Farm og vores resterende projekter, der er i gang," udtaler Peter Cowling, chef for Vestas Australien og New Zealand.

Leveringen ventes at finde sted i 2. kvartal af 2022 og i begyndende drift i 4. kvartal af 2022.

Ordren er dog ikke den eneste, Vestas har vundet i Australien i år. Tilbage i maj vandt Vestas en ordre på 157 MW gennem deres Enventus platform.  

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vindindustrien vil tvinge politikerne til at tale om grøn udbygning

Energiøen på Bornholm skal fremrykkes, der skal opføres langt mere hav- og kystnær vind, kommunerne skal sige god for mindst 720 MW landvind og sol om året, hensynet til dyr skal ikke trumfe udbygningen, og politikerne skal se på, om klageadgangen skal begrænses. Jan Hylleberg forklarer Wind Denmarks lange ønskeliste.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs